Malazgirt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Eğitim bölgemizdeki tüm bireylerin sosyal, duygusal, zihinsel gelişimlerine en çok katkı yapan kurum olmak.

Misyon: Eğitim öğretim kurumlarında özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizi belirlemek, bireysel incelemelerini gerçekleştirmek uygun olan eğitim kurumlarına veya programlarına yönlendirmek ve yerleştirmek, tüm eğitim-öğretim kademelerindeki öğrencilerin eğitsel, gelişimsel ve önleyici rehberlik yaklaşımıyla öğrencinin kendisi, öğretmeni ve ailesi tarafından yetenek, beceri ve diğer özelliklerinin fark edilmesine, öğrencinin yaşadığı ortamın iyileştirilmesine ve etkili öğrenme ve çalışma becerileriyle motivasyonlarının artırılmasına, öğrenci gelişimlerinin okul ve aile boyutunda da desteklenmesidir.

Başarılar:

Saatler: (08:30-12:00-13:30-17:00)
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://malazgirtram.meb.k12.tr

Adres - AKSUNGUR MAH. 100. YIL CAD. MALAZGIRT HALK EĞITIM MERKEZI VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 66 MALAZGİRT / MUŞ

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Aksungur mahallesinde olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer resmi kurumların bulunduğu hükümet konağından 500 m uzaklıktadır.

Ulaşım Bütün ilçe araçları ve şehir içi otobüslerle ulaşım gerçekleşebilmektedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezinde